Particulier? Ook uw dak heeft meer te bieden

Waar u ook woont, u heeft een dak boven uw hoofd. Dat dak zorgt ervoor dat uw meubels en andere waardevolle spullen droog blijven. En dat de binnentemperatuur beheersbaar blijft. Daarom heeft ook uw dak af en toe onderhoud nodig. Om lekkages te voorkomen en om de algehele conditie van uw dak op peil te houden. Het liefst zo lang mogelijk. Een onderhoudscontract van MASTUM is daarom iets voor u. Dan komen we op vooraf gesproken data bij u langs om te kijken of uw dak nog in orde is. Zonodig voeren we kleine reparaties uit. Op die manier gaat uw dak langer mee en komt u later niet voor onverwacht hoge uitgaven te staan.

 

Functies toevoegen aan het dak

Naast de primaire functie van het dak – waterdichting – kunt u nog allerlei andere functies aan uw dak toevoegen. Zeker als u de beschikking heeft over een plat dak. Als de dakconstructie daar geschikt voor is, kunt u er een groendak van maken of een speeldak voor uw kinderen als u verder niet de beschikking heeft over voldoende buitenruimte. Of een heerlijk dakterras, waar u al bij een beginnend lentezonnetje lekker kunt zitten en genieten van het uitzicht.

 

Duurzame dakoplossingen

Als u het milieu een warm hart toedraagt en bij wil dragen om de CO2-uitstoot te verminderen, dan kunt u er zonnepanelen op plaatsen of de Dakcollector die warmte of koude transporteert naar uw energiesysteem voor koeling in de zomer en verwarming in  de winter. Met een dak kan dus van alles. Ook met dat van úw woning. Kijk eens anders naar uw dak en laat u inspireren door MASTUM. Kijken we samen wat we voor moois kunnen bedenken.  

 

Samenwerken met MASTUM

Samen sterk op daken is geen loze belofte. Het is een doelstelling en visie tegelijkertijd. Omdat we er rotsvast in geloven dat samenwerking simpelweg leidt tot betere resultaten. Betere daken dus. Meer weten over samenwerken met MASTUM?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op