Dakmerk: optimale garantie

MASTUM is aangesloten bij het onafhankelijke kwaliteitskenmerk DAKMERK dat gecertificeerde dakbedekkingsbedrijven controleert op kwaliteit en waarborg en tien jaar garantie geeft op waterdichtheid. Een dak beschermt het gebouw en alles en iedereen daarbinnen. Daar moet iedereen op kunnen vertrouwen. In de eerste plaats de bewoners en gebruikers, maar ook voor aannemers en woningbouwverenigingen zorgt MASTUM voor een dak met zekerheid.

 

Garantie met DAKMERK

DAKMERK is hét keurmerk van erkende dakdekkers dat maximale zekerheid van kwaliteit biedt. Vandaar die toen jaar garantie op waterdichtheid. Maar we gaan nog verder, want voor multifunctionele gebruiksdaken kan de garantie uitgebreid worden met de DAKMERK MULTI garantie. Meer functies op en van het dak vragen om een uitgebreidere garantie.

 

Als certificaathouder van DAKMERK voldoen wij aan het KOMO-procescertificaat BRL 4702, VCA veiligheidseisen en verantwoorde valbeveiliging, ARBO-regelgeving en alle door DAKMERK bepaalde kwaliteitseisen en voorschriften. Het betekent ook dat MASTUM werkt met vakdiploma’s en de volgens de nieuwste technieken. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen. Simpel. U weet waar u aan toe bent als u met MASTUM in zee gaat en wij uw dak op gaan. Zeker zaken doen. Ook dat doen we samen!

 

Kennismaken met Mastum?

Kennismaken kan maar één keer. Daarna is er sprake van een relatie. Daarom zorgen we ervoor dat de eerste kennismaking met MASTUM de voorbode is vor een langdurige samenwerking!

 

Maak kennis met MASTUM

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op