Meerwaarde voor de projectontwikkelaar

Daar hoeven we geen geheim van te maken. Houden we ook niet van. Van transparantie daarentegen wel. Voor u als projectontwikkelaar is de waarde van vastgoed belangrijk. Het is uw verdienmodel. Uw vastgoed, of dat nu staat in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Gelderland, bestaat niet alleen uit een fundament en vier gevels. Er zit ook een dak op. En aan dat dak bieden wij toegevoegde waarde. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerdak op een winkelcentrum mét laadpalen, of zonnepanelen op het dak van een kantorencomplex, een groendak op het appartementencomplex waar volop geleefd kan worden. Allemaal toegevoegde waarde. Het gaat er niet om dát u een dak wilt, maar wát u met een dak wilt. Een dak dat meer functies heeft dan alleen ervoor te zorgen dat er binnen droog gewoond, gewerkt of gewinkeld kan worden, is meer waard.

 

Meerwaarde begint bij technisch tekenwerk

MASTUM voegt als expert in complexe of multifunctionele daken niet alleen functies toe aan het dak in de uitvoeringsfase. Ook het technisch tekenwerk behoort tot onze competenties. Wij weten waarom het belangrijk is dat de werkzaamheden voor complexe daken goed worden voorbereid en uitgevoerd. Dat verhoogt de waarde van het gebouw en voorkomt kosten in de vorm van bijvoorbeeld huurderving wanneer fouten of lekkages moeten worden hersteld.

 

Samen sterk op daken

Een ander voordeel wanneer u MASTUM al in de ontwerpfase – of eerder –  inschakelt, is dat de aannemer precies weet wat van hem verwacht wordt en welke materialen gebruikt moeten worden. Bezuinigen op de meerwaarde van het gebouw wordt dan voorkomen. MASTUM trekt in de uitvoeringsfase samen met de aannemer op. Samen sterk op daken als basis voor de meerwaarde van uw project.

 

Samenwerken met MASTUM

Samen sterk op daken is geen loze belofte. Het is een doelstelling en visie tegelijkertijd. Omdat we er rotsvast in geloven dat samenwerking simpelweg leidt tot betere resultaten. Betere daken dus. Meer weten over samenwerken met MASTUM?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op