Samenwerken met woningcorporaties en gemeenten

Voor technisch en onderhoudsmedewerkers van woningbouwverenigingen of gemeenten behoort het dak tot de dagelijkse kost. Onderhoud, beheer, meerjarenplanningen, renovaties, lekkagemeldingen en -afwikkeling… Dat dak moet goed zijn. Het wooncomfort van bewoners is hierin leidend met de kostenafweging op een goede tweede plaats. Kwaliteit en financiën. Veelal zit daar een spanningsveld tussen. Als het aan ons ligt niet.

 

Goed dak, tevreden bewoners

MASTUM ontzorgt woningbouwverenigingen en gemeenten in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland door samen de staat van de daken in kaart te brengen, onderhoudsplanningen op te stellen en regelmatige dakinspecties uit te voeren. En daar hebben we ‘m weer: voorkomen is immers beter dan genezen. Het loont om klachten van bewoners voor te zijn in plaats van ze in behandeling te moeten nemen. Daarnaast is MASTUM klankbord voor uw bewoners. Zij kunnen met hun vragen over het dak van hun woning bij ons terecht. Natuurlijk zorgen wij weer voor een adequate terugkoppeling.

 

Meer mogelijk met het dak

Om ook de kwaliteit van het dak te waarborgen, biedt MASTUM maatwerkovereenkomsten en een 24-uursservicedienst. We geven renovatieadviezen en – niet onbelangrijk – we werken met bewonersgericht personeel. Ook is MASTUM de ideale samenwerkingspartner voor corporaties en gemeenten als het om een duurzame toekomst gaat. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van groendaken, energiedaken of zonreflectiedaken. Wellicht wilt u meer weten over waterbuffering via het dak om bijvoorbeeld de riolering te ontlasten. Kan allemaal. We werken daarom graag met u samen. Aan kwaliteit en aan die (duurzame) toekomst. Aan leefbaarheid op het dak of simpelweg aan een langere levensduur van de vijfde gevel. En omdat we veel plezier beleven aan samenwerken. Meer weten? Ook over de mogelijkheden waar u niét aan gedacht heeft? Neem dan contact met ons op. 

 

Samenwerken met MASTUM

Samen sterk op daken is geen loze belofte. Het is een doelstelling en visie tegelijkertijd. Omdat we er rotsvast in geloven dat samenwerking simpelweg leidt tot betere resultaten. Betere daken dus. Meer weten over samenwerken met MASTUM?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op