Advisering zit in ons DNA

Samen sterk op Daken. Adviseren doen we in nauwe samenwerking. Met u als opdrachtgever. Met u als eindgebruiker, gebouweigenaar of ontwikkelaar. Of u nu daken heeft in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Gelderland, we komen naar u toe. Die samenwerking is belangrijk. Vooral omdat de mogelijkheden van en op het dak uitgebreid zijn. We snappen dat u niet alles weet. Daarom is MASTUM er. Als expert in daken. Als uw kennispartner en uitvoerder.

 

Advies voor alle daken

Misschien weet u niet altijd wat uw dak in potentie in huis heeft. Zowel bij nieuwbouw als renovatie, voor woningbouw en utiliteitsbouw. Natuurlijk, een ‘gewoon’ traditioneel en waterdicht dak maken we ook. Maar wellicht bent u op zoek naar andere oplossingen dan alleen dat dak boven uw hoofd. Een gebruiksdak op uw nieuwe bedrijf bijvoorbeeld. Waar uw werknemers een luchtje kunnen scheppen of waar uw kinderen kunnen schommelen of zwemmen. Of een parkeerdak met laadpalen, zodat uw elektrische bedrijfsauto’s dichtbij huis energie kunnen tanken. Of een PV panelendak voor uw bedrijf, appartementencomplex of gewoon voor thuis. Omdat u het belangrijk vindt dat u het milieu een warm hart toedraagt. MASTUM adviseert. Omdat we alle kennis in huis hebben. Die twee kunnen niet zonder elkaar. En wij niet zonder u. Omdat ons advies gebaseerd is op tweerichtingsverkeer. Uw wensen en de meerwaarde van onze expertise. Meerwaarde omdat we wellicht praktische, duurzame of esthetische oplossingen kunnen bieden, waar u zelf niet aan gedacht heeft. En dat doen we samen.

 

Ook voor dakonderhoud

Dat geldt ook voor dakonderhoud. De talloze functies van daken, parkeren, energie opwekken of recreëren, vragen om zorgvuldige controle op soliditeit. Afhankelijk van de dakbedekkingsconstructie heeft een dak een levensduur van zo’n 25 jaar. Tenminste, als er gericht onderhoud plaatsvindt. Ook een 'gewoon' plat dak heeft regelmatig dakinspectie nodig. Onze specialisten doen niets liever dan dat. En rapporteren uitgebreid, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.  Ook bij renovatie van uw dak. Dat begint bij een advies, waar u echt mee verder kunt.

 

Dakadvisering hoort bij ons vak. MASTUM houdt met enige regelmaat presentaties op afdelingsniveau bij u als opdrachtgever op locatie of elders. Doel van deze bijeenkomsten is de diverse disciplines binnen deze organisatie in aanraking te laten komen met kennis en kunde die MASTUM in huis heeft.

 

Wanneer onze opdrachtgevers meedelen in onze kennis en vaardigheden op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering, kunnen faalkosten voor een belangrijk deel worden voorkomen. Advisering levert dus wat op. In daling van kosten en in kwaliteit. Eventueel geborgd in meerjarige onderhoudscontracten. Zekerheid en een langere levensduur boven alles.

 

Uitgebreide dienstverlening

Van alle markten thuis betekent in ons geval ‘op alle daken thuis’. We maken niet alleen alle soorten daken. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei dakgerelateerde diensten. Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op