Samenwerken met aannemers

Of u nu aannemer bent in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Gelderland, je verstaat je vak. Dat geldt voor u als aannemer en voor ons als dakbedekkers. Wij zijn goed in daken. Net zoals u dat bent in uw werk. Daar ligt de crux van samenwerking. Aanvullende kwaliteiten, voortborduren op elkaars expertise en ervaring. Wij vanuit het standpunt dat samenwerking simpelweg leidt tot de beste daken. En u als aannemer vanuit het standpunt – en natuurlijk is dat een aanname – dat u samenwerkt met een partner, waar u op bouwen kunt, kostenaantrekkelijk en met de zekerheid van kwaliteit. Voor u en voor uw opdrachtgever. Samen sterk op daken. Alle platte en lichthellende daken overigens: van traditionele daken tot PV panelendaken en van zonreflectiedaken tot de meest uitbundige groendaken.

 

Dakconstructies

Laat de werkvoorbereiding rondom de dakconstructies en de bijbehorende calculaties maar aan MASTUM over. Onze kennis en kunde, jarenlange ervaring en af en toe dampende koffie aan tafel vormen onze inbreng van de samenwerking. Wij hakken al jaren met dat bijltje. Spreekwoordelijk. Onze daken willen we lekkagevrij houden namelijk. Tot in lengte van jaren.

 

Bouwpartner voor aannemers

MASTUM is bouwpartner voor aannemers. Al vanaf de tekentafel. Simpelweg, omdat we er rotsvast in geloven dat de hoogste kwaliteit én het beste rendement worden behaald door reeds vroeg in het bouwproces de koppen bij elkaar te steken. Een beter bestek leidt immers tot een beter eindresultaat.

 

Win-winsituatie

Als dakspecialist en als bouwpartner zorgt MASTUM voor de volledige werkvoorbereiding voor het dak: duidelijke tekeningen, transparante calculatie en uitvoering. In een vroeg stadium de vinger op mogelijke zere plekken betekent bovendien dat faalkosten worden beperkt. Een win-winsituatie met samenwerking als basis. En daar waar niet gefaald wordt, wordt tijd bespaard. Zo is het ook nog eens. Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend natuurlijk. We verrassen graag. In positieve zin.

 

Samenwerken met MASTUM

Samen sterk op daken is geen loze belofte. Het is een doelstelling en visie tegelijkertijd. Omdat we er rotsvast in geloven dat samenwerking simpelweg leidt tot betere resultaten. Betere daken dus. Meer weten over samenwerken met MASTUM?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op