Risico inventarisatie en Evaluatie: veiligheid boven alles!

De noodzaak van veilig werken op het dak hoeven we niet uit te leggen. Hoé we veilig moeten werken, is niet altijd voor iedereen even duidelijk. Samen sterk op daken, ook wat veiligheid betreft. Daarom adviseert MASTUM u een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) te laten maken. Hierbij wordt helder weergegeven welke risico’s er op en om uw dak zijn en hoe deze weggenomen kunnen worden. MASTUM adviseert en ondersteunt u hierbij. Met passende en vooral veilige oplossingen en voorzieningen.

 

Veiligheidsdeskundige

U kunt bij MASTUM terecht voor zo’n RIE. Voor een volledig inzicht laten wij altijd een second opinion uitvoeren door een hogere veiligheidsdeskundige. Dit voor uw én onze zekerheid.  Door jarenlange samenwerking met toonaangevende fabrikanten van valbeveiligingssystemen kan MASTUM het meest geschikte systeem voor uw dak aanbieden. Tevens kunt u de aangebrachte veiligheidsvoorzieningen door onze servicemonteurs jaarlijks laten keuren en onderhouden, bijvoorbeeld tegelijk met het onderhoud van de dakbedekking. Onze servicemonteurs zijn opgeleid voor diverse valbeveiligingssystemen.

 

Uitgebreide dienstverlening

Van alle markten thuis betekent in ons geval ‘op alle daken thuis’. We maken niet alleen alle soorten daken. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei dakgerelateerde diensten. Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Locatie De Meern

Veldzigt 58b
3454 PW De Meern

T: 030 - 264 20 60
E: info@mastum.nl


Locatie Waddinxveen

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op