Veiligheid boven alles!

De noodzaak van veilig werken op het dak hoeven we niet uit te leggen. Hoé we veilig moeten werken, is niet altijd voor iedereen even duidelijk. Daarom adviseert en ondersteunt MASTUM u over de risico’s die het werken op daken met zich meebrengt en hoe deze weggenomen kunnen worden.

 

Onze adviseurs brengen deze risico’s voor u in kaart en maken voor u een advies op maat voor het installeren van permanente valbeveiligingsvoorzieningen op uw daken. Met passende en vooral veilige oplossingen en voorzieningen. Door jarenlange samenwerking met toonaangevende leveranciers kunnen wij u een breed assortiment aan dakveiligheidsproducten bieden.

 

MASTUM is erkend installateur van MARQ. MARQ Safety Concepts, de Nederlandse ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van de kwalitatief hoogwaardige en duurzame MARQ klim- en valbeveiligingsproducten staat ons desgewenst met raad en daad bij.

Tevens kunt u de aangebrachte veiligheidsvoorzieningen door onze servicemonteurs jaarlijks laten inspecteren en onderhouden, bijvoorbeeld tegelijkertijd met het onderhoud van de dakbedekking. Onze servicemonteurs zijn opgeleid voor diverse valbeveiligingssystemen.

 

Dak Risico-inventarisatie en -evaluatie (DAK RIE)

Wenst u een zogenaamde Dak Risico-Inventarisatie en -Evaluatie, dan kunt u ook daarvoor bij MASTUM terecht. Wij verstrekken dan opdracht aan een onafhankelijk adviseur die een volledige risico-inventarisatie uitgevoerd, de resultaten hiervan evalueert en een plan van aanpak opstelt. Daarbij laten wij altijd een second opinion uitvoeren door een hogere veiligheidsdeskundige. Dit voor uw én onze zekerheid.

 

 

 

Uitgebreide dienstverlening

Van alle markten thuis betekent in ons geval ‘op alle daken thuis’. We maken niet alleen alle soorten daken. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei dakgerelateerde diensten. Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op