Samenwerken leidt tot beter ontwerp

Ontwerpen zit u in het bloed. Of u nu gebouwen met daken ontwerpt in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Gelderland. Ach, toevallig ons werkgebied.  Net zoals bij ons het maken van de beste daken door de aderen stroomt. Als architect gaat u uit van uw eigen kennis en inzichten. En terecht. Daar doen we niets aan af. Wij doen dat ook. Ook vertrouwt u op leveranciers bij het ontwerpen van dakconstructies. Zij hebben verstand van materialen. Hun eigen materialen. Begrijpelijk. Maar betekent dat dan per definitie de beste oplossing? Wij zijn systeemdenkers. Onafhankelijk. U ontwerpt prachtige gebouwen. Industriële gebouwen en bedrijfspanden, woontorens, zorgcentra, publieke gebouwen, appartementencomplexen… Overal zit een dak op.

 

Techniek en ontwerp

We snappen best dat u goed heeft nagedacht over wat u – of uw opdrachtgever – met dat dak wil. Wordt het een waterdicht traditioneel dak zonder toeters en bellen of juist een intensief groendak of speeldak. Een waterretentiedak wellicht of een energiedak. Weten wij alles van. Het zijn vaak technisch complexe daken. Daar zit onze toegevoegde waarde. Hoe complexer die techniek, hoe leuker wij dat vinden. Mogelijk dat wij al eerder in de praktijk tegen uw theoretische vraagstuk zijn aangelopen. Grote kans dan dat wij daar ook een waterdichte oplossing voor hebben gevonden.

 

Ontwerpidee en oplossing

MASTUM zet uw ontwerpideeën om in oplossingen. Handenwrijvend gaan we die uitdagingen aan. Soms maken we uw ideeën zelfs beter. Omdat we zo goed weten dat er met een dak veel meer mogelijk is. Onze teken- en rekenmeesters zetten uw ideeën graag om in realistische oplossingen op papier; onze dakbedekkers zorgen voor de vlekkeloze uitvoering. Zodat u straks extra trots kunt zijn. Op uw ontwerp dat in de praktijk vorm gekregen heeft. Probeer ons eens uit. Ervaar zelf de toegevoegde waarde van onze meedenkers en meedoeners. Samenwerken inspireert.

 

Samenwerken met MASTUM

Samen sterk op daken is geen loze belofte. Het is een doelstelling en visie tegelijkertijd. Omdat we er rotsvast in geloven dat samenwerking simpelweg leidt tot betere resultaten. Betere daken dus. Meer weten over samenwerken met MASTUM?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op