Dakinspectie verlengt levensduur van uw dak

Uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Dat geldt ook voor uw dak. Regelmatig inspecteren we daken in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland en leggen we problemen bloot die soms eenvoudig te verhelpen zijn. Zonder regelmatige inspectie kunnen kleine problemen uitgroeien tot onverwacht grote kostenposten. Onze dakinspecteurs kunnen dat voorkomen. Zij komen graag langs voor een onafhankelijk en vrijblijvend advies.

 

Zij koppelen zijn bevindingen in een duidelijke rapportage terug met foto’s van geconstateerde gebreken. Advies op maat: U krijgt hierdoor een objectief overzicht van de benodigde herstel- of renovatiewerkzaamheden, inclusief een bijpassend onderhoudsplan.

 

Dakinspectie geldt voor alle daken. De toenemende functies van daken – van waterdichting tot parkeren, van recreëren tot energieopwekking en van waterbuffering tot isolatie – maken controle op soliditeit nodig. Dag geldt ook voor een ‘gewoon’ plat dak. Vastgoedpartijen en pandeigenaren weten deze inspecties naar waarde in te schatten. Wachten totdat deze problemen onomkeerbaar zijn, is immers kostbaarder.

 

Uitgebreide dienstverlening

Van alle markten thuis betekent in ons geval ‘op alle daken thuis’. We maken niet alleen alle soorten daken. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei dakgerelateerde diensten. Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op