Onze aanpak

MASTUM is expert in complexe daken. Praktisch, innovatief en deskundig, maar boven alles procespartnerpartner. Wij denken, tekenen en rekenen mee. We nemen als ketensamenwerkingspartner eventueel een deel van de bij de opdracht behorende verplichtingen en risico’s op onze schouders. We zoeken proactief de samenwerking met specialisten, zoals architecten, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en opdrachtgevers. Pragmatisch, doelgericht en met kwaliteit als vertrekpunt. We zijn bij voorkeur vroeg in het bouwproces betrokken. In de ontwerpfase valt immers al winst te behalen.

 

MASTUM als procespartner

MASTUM geeft u ruimte om te doen waar u goed in bent. Als procespartner nemen we de complete werkvoorbereiding voor het nieuwe dak of de renovatie van het dak voor onze rekening. Inclusief begrijpelijke tekeningen, calculatie, en uitvoering en regie over de communicatie. Want daar geloven we heilig in. Deze aanpak heeft een groot voordeel. Doordat de afstemming van de werkzaamheden in handen ligt van specialisten, worden ook de faalkosten tot een minimum beperkt. De totale (besparings)winst kan zo fors oplopen. Dat roepen we niet, omdat we dat zo graag willen, maar omdat het zo is. En omdat het zo is, roepen we dat ook weer graag. Daar waar de faalkosten dalen, neemt de kwaliteit evenredig toe. Daar is onze aanpak op gebaseerd: samenwerken voor een betere kwaliteit. En voor een duurzame relatie.

 

Er kan veel meer met uw dak

De primaire functie van het dak is om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand beschermd wordt tegen weersinvloeden. Niets nieuws. U kunt echter veel meer met het dak. Daarom is niet het uitgangspunt wat Mastum kan, maar wat u zélf wilt met uw dak. De functies van het dak zijn eindeloos. Waarom zou u niet lekker leven op uw dak? Heerlijk achterover in een luie stoel genietend van een prachtige zomerdag. Of misschien vindt u het belangrijk dat u een bijdrage levert aan het
milieu en is een zonreflectiedak of een PV Panelendak iets voor u. En wat dacht u van een dak vol met planten en bloemen, dat ook nog eens een isolerende en waterregulerende functie heeft? De mogelijkheden zijn eindeloos en de oplossingen van Mastum ook. Natuurlijk gaat het om een dak dat past. Maar ook om een dak dat ú past. Simpelweg ‘u vraagt en wij draaien’. Uiteraard binnen de mogelijkheden van de bestaande dakconstructie en met de toegevoegde waarde van ons advies.
Voor nieuwbouw zijn er minder beperkingen dan bij dakrenovatie. Aan het dak kunnen al op de tekentafel tal van functies worden toegevoegd. Ons advies en onze deskundigheid helpen u daarbij. Samen sterk op daken!

 

Kennismaken met Mastum?

Kennismaken kan maar één keer. Daarna is er sprake van een relatie. Daarom zorgen we ervoor dat de eerste kennismaking met MASTUM de voorbode is vor een langdurige samenwerking!

 

Maak kennis met MASTUM

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op