Voordelen voor gebouwbeheerders en VVE’s

Particuliere beheerders van gebouwen en Verenigingen van Eigenaren hebben overeenkomsten met grote gebouweigenaren, zoals woningbouwverengingen. Ook zij hebben te maken met onderhoud, renovatie en beheer. Ook met betrekking tot het dak. MASTUM ondersteunt particuliere beheerders en Verenigingen van Eigenaren met dakadvies op maat, onderhoudscontracten, inspecties en uitvoering van onderhouds- of renovatiewerkzaamheden. Eén partner, korte lijnen en altijd bereikbaar.

 

Meerjaren onderhoudsplanning

Net als wij kijkt u het liefst vooruit. Zeker financieel. Da’s een gezond standpunt. Daarom biedt MASTUM een meerjaren onderhoudsplanning. U weet waar u de komende jaren aan toe bent, u bent verzekerd van een goede conditie van uw dak en van een 24-uursservice mochten er zich toch calamiteiten voordoen. Kortom, met een meerjaren onderhoudscontract kiest u voor zekerheid. Regelmatig en geplande inspecties en periodiek onderhoud geven inhoud aan die zekerheid. U wordt zo niet geconfronteerd met onverwacht hoge kosten achteraf, omdat we die met onze gezamenlijke toekomstvisie vóór zullen zijn. Bovendien doet u uw bewoners geen plezier met dit soort verrassingen.

 

Duurzame samenwerking

Gelooft u net als wij in de voordelen van een meerjaren onderhoudsplanning en bent u overtuigd van het nut van regelmatige dakinspecties? Het maakt ons niet uit of we nu in Zuid-Holland moeten blijven of afreizen naar Noord-Holland, Utrecht of Gelderland: MASTUM brengt de toekomst van uw dak in kaart. Bovendien heeft u in MASTUM een samenwerkingspartner waar u altijd terechtkunt met vragen over het dak waar u het beheer over heeft. En nu we het toch over de toekomst hebben… MASTUM biedt ook oplossingen waar u zelf misschien nog niet aan gedacht heeft. Of waarvan u altijd dacht: ‘Dat is voor ons niet haalbaar’. Op het gebied van energie wellicht of waterbuffering via het dak. Ook op het gebied van duurzaamheid trekken we graag met u op!

 

Samenwerken met MASTUM

Samen sterk op daken is geen loze belofte. Het is een doelstelling en visie tegelijkertijd. Omdat we er rotsvast in geloven dat samenwerking simpelweg leidt tot betere resultaten. Betere daken dus. Meer weten over samenwerken met MASTUM?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op