Lekkage? Laat het ons weten!

Een lekkage van je dak wil je zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Dat kan niet altijd à la minute. MASTUM zal er alles aan doen om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. U kunt via onze website een service-/of reparatieverzoek indienen. U kunt dan tevens aangegeven of de reparatie wel of niet onder garantie valt. Ook kunt u aangeven hoe snel de lekkage moet worden opgelost. Lukt de melding niet via de website of wilt u liever telefonisch melding van een lekkage doen, dan kan dat ook: bel hiervoor tijdens kantooruren naar 030 – 264 20 75. U krijgt dan een van onze medewerkers aan de lijn. Wilt u melding van een lekkage doen buiten kantoortijden, dan kan dat alleen via onze website.

 

Uitgebreide dienstverlening

Van alle markten thuis betekent in ons geval ‘op alle daken thuis’. We maken niet alleen alle soorten daken. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei dakgerelateerde diensten. Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Locatie De Meern

Veldzigt 58b
3454 PW De Meern

T: 030 - 264 20 60
E: info@mastum.nl


Locatie Waddinxveen

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op