MASTUM zit bovenop onderhoud

We zijn goed in het maken van kwalitatief hoogwaardige daken. Nieuw én renovatie. Het weer hebben we niet in de hand. Daarom is het niet altijd te voorkomen dat hevige regenval of een stevige westerstorm tot schade aan uw dak leidt. Liever niet natuurlijk, maar we zouden ongetwijfeld een andere tak van sport hebben gekozen als we de voorspellende gave zouden hebben u voor van alles en nog wat te behoeden. Die hebben we niet. Daarvoor zijn we realistisch genoeg. Neemt niet weg dat we de voorspelling vóór kunnen zijn. Door u een onderhoudscontract aan te kunnen bieden, waarmee we de conditie van uw dak regelmatig monitoren. Voorkomen is immers beter dan genezen. We houden van clichés die waar zijn. En van ons werk. Onze servicemonteurs rijden bij nacht en ontij en bij weer en wind erop uit om u te helpen in geval van calamiteiten.

 

En om de kans op calamiteiten – en gevolgschades – te minimaliseren is er het MASTUM Onderhoudscontract.

  • Blijvend inzicht in de conditie van uw dak
  • U bepaalt de frequentie van inspectie en onderhoud
  • Wij reinigen en voeren kleine reparaties uit
  • We bewaken de levensduur en garantie van uw dak
  • U komt niet voor onverwacht hoge kosten te staan

Voor elk dak, of die zich nu in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht of Gelderland bevindt, raden we regelmatige inspectie aan. Juist bij een multifunctioneel gebruik van het platte dak is onderhoud noodzakelijk. Een combinatie van verschillende functies, zoals zonnestroomdaken, parkeerdaken, energiedaken of groendaken kan prima. Onderhoud luistert hier extra nauw. Een langetermijnonderhoudsvisie op constructie en materiaal voorkomt incidenten en onverwachte uitgaven. Dit geldt dus ook voor de dakbedekkingen, daktuinen en andere dakopbouwen, valbeveiligingssystemen, zonnepanelen en dakcollectors. Ach, eigenlijk voor vrijwel alles wat er zich op uw dak bevindt. Behalve voor uw kippenhok. Tenzij er een bitumen dak op zit.

 

Onderhoud en renovatie zijn forse kostenposten zijn voor vastgoedeigenaren en -beheerders. Het is daarom belangrijk dat dit goed en efficiënt gebeurt. MASTUM biedt meerjaren onderhoudscontracten. Duidelijk, transparant en met scherp omschreven doelstellingen. U weet waar u aan toe bent. Wij weten wat we moeten doen.  Samen sterk op Daken om de levensduur van uw dak te verlengen.

 

Uitgebreide dienstverlening

Van alle markten thuis betekent in ons geval ‘op alle daken thuis’. We maken niet alleen alle soorten daken. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei dakgerelateerde diensten. Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op