Werken bij MASTUM

Wil jij werken in de top van Nederland?

 

MASTUM bv is altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen met passie voor het dak. Wil je aan de slag als leerling-dakdekker? of als ervaren dakdekker, projectleider of uitvoerder? En vind je het inspirerend om bij een bedrijf te werken in de top van Nederland? Samen met collega’s die jou graag verwelkomen? Stuur dan een open sollicitatie naar onze afdeling P&O, N.Goedar@mastum.nl. Gewoon getypt per e-mail. Netjes schrijven vinden we namelijk minder belangrijk dan jouw ijzersterke motivatie. Samen sterk op daken!

 

Samen Sterk op Daken. Dat is het motto van MASTUM. Het is de onderlegger van onze bedrijfscultuur. Samenwerken. Dat doen we niet alleen op het dak. Ook op ons kantoor in Waddinxveen. Dat doen we in een prettige, informele werksfeer. Met gedreven collega’s. Zowel ‘binnen’ als ‘buiten’. Als je bij MASTUM komt werken, dan krijg je volop kans je verder te ontwikkelen. Of je nu als dakdekker aan de slag gaat. Als accountmanager, projectleider of als calculator. We willen graag dat je het naar je zin hebt. Wie je ook bent. Wat je ook doet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maarten Balkenhol, accountmanager:

'Bij MASTUM telt iedereen mee.

Dat tekent ook de fijne werksfeer binnen ons bedrijf.'

 


 

Junior Accountmanager

Grijp je kans!

Over deze vacature

Servicemonteur Randstad

Bij MASTUM ben je pas ├ęcht op je plek

Over deze vacature

SERVICEMEDEWERKER GEZOCHT!

Woon jij in de regio? Solliciteer dan snel!

Over deze vacature

werkvoorbereiders zijn welkom!

voor de regio's Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland

Over deze vacature

Uitvoerders voor onze dakprojecten

voor de regio's Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland

Over deze vacature

Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op