Groendak met fraai uitzicht Terraced Tower

Een groendak met een geweldig uitzicht, voorzien van Sempergreen Sedum mixmatten. Op 70 meter hoogte. Ook hier ontstaat er een bijzondere biodiverseiteit en worden insecten aangetrokken. 

Hoog en droog. De Terraced Tower, die volgens sommigen tot de mooiste woontorens van Rotterdam behoort. Het uitzicht over de levensader van Rotterdam, De Maas is fenomenaal. Mastum teracced tower rotterdamEn wij hebben in opdracht van Besix aan een nieuw stuk geschiedenis mogen meewerken, want die voorspellingen durven we wel te maken. Meebouwen aan een monument van morgen is iets om trots op te mogen zijn. We hebben, naast dat prachtige groendak, onder meer de galerijen mogen voorzien van die o zo innovatieve waterdoorlatende De Wado Drain® vloer. Met deze waterdoorlatende vloer is van natte voeten geen sprake meer. De vloer, die ook op leefdaken is toe te passen, is dun en lichter dan vergelijkbare oplossingen. De Wado Drain® vloer bestaat pnder meer uit een mengsel van gebroken grind, portlandcemen. En mooi meegenomen: de vloer is behalve waterdoorlatend ook nog eens slijtvast. De Wado Drain® vloer is een smeervloer en dus altijd passend te maken aan welke situatie dan ook. Bekijk ook even het prachtige filmpje van Besix!

 

 

« Terug naar het projectoverzicht

 

 

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

We steken het niet onder stoelen of banken. Zo bescheiden zijn we niet. Maar we zijn trots op onze projecten. En we staan te springen om ook u te helpen met prachtige dakoplossingen.

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl