Dakbedekking nieuwbouw en bij-isoleren

In opdracht van Trinity Projectontwikkeling heeft MASTUM de opdracht gekregen voor de uitbreiding van een kantoorpand van het bedrijf Laco; gespecialiseerd in hydraulisch gereedschap. Het bestaande pand wordt uitgebreid met 240m2 nieuwbouw die we voorzien van een PIR-XR isolatie van142 mm. Wat dakbedekking betreft brengen wij een tweelaags systeem aan, als onderlaag een eenzijdig APP-gemodificeerde gebitumineerde polyestermat MEC (460 P60) mechanisch bevestigd door middel van dakschroeven en drukverdeelplaten. De toplaag betreft één laag antraciet gemineraliseerd APP-gemodificeerd gebitumineerde polyester-glascombinatie MEC (470 K24), dik ca. 4 mm aangebracht volgens de brandmethode.


Bij-isoleren bestaande dak 

Het bestaande dak zullen wij bij-isoleren met een PIR-XR 60 mm en overlagen met eenzijdig APP-gemodificeerde gebitumineerde polyestermat MEC (460 P60) mechanisch bevestigd met dakschroeven en drukverdeelplaten.De toplaag betreft een antraciet gemineraliseerd APP-gemodificeerd gebitumineerde polyester-glascombinatie MEC (470 K24), dik ca. 4 mm, aangebracht volgens de brandmethode. Tevens wordt de huidige lichtstraat vervangen door een nieuwe met de volgende maat: 25,3 x 2,9 m die we verhoogd aanbrengen. De werkzaamheden beginnen in week 12 van volgend jaar.  
Wederom een leuk project mogen afronden voor Trinity Projectontwikkeling die voor MASTUM heeft gekozen vanwege onder meer onze duidelijke en transparante communicatie. 

 

 

« Terug naar het projectoverzicht

 

 

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

We steken het niet onder stoelen of banken. Zo bescheiden zijn we niet. Maar we zijn trots op onze projecten. En we staan te springen om ook u te helpen met prachtige dakoplossingen.

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl