Best kept secret kent voor MASTUM geen geheimen

29-10-2020

We zijn begonnen aan een prachtig, nieuw project. Het wordt gezien als ‘Rotterdam’s best kept secret’, maar natuurlijk is het niet plotseling uit de lucht komen vallen: Eden District in het Lloydkwartier in de Rotterdamse wijk Schiemond. Op de Lloydpier om precies te zijn. Aan twee kanten aan de Maas. Een plek waar je de historische Rotterdamse havensfeer nog ziet, voelt en proeft. Het wooncomplex is uniek: hoogwaardig wooncomfort, een prachtlocatie met fraai uitzicht en alle voorzieningen binnen handbereik. Met de metro of watertaxi ben je vliegensvlug in de stad of in andere wijken van Rotterdam, zoals het oude Westen, het Scheepvaartskwartier en Delfshaven.

Het gehele woonproject is onderverdeeld in drie deelplannen: Riverside, Waterfront en The Gardens. Riverside ligt aan de kant van de Maas waar de boten varen, Waterfront aan de Schiehaven en The Gardens liggen aan de twee tussenstraten Loods Borneo en Loods Bali.

 

Het project bestaat uit diverse woonblokken met verschillende types luxe appartementen en een kelderdak met groen. MASTUM is onlangs begonnen met blok D, de derde verdieping dat deels dakterras wordt. Hiervoor wordt voorzien in het hele dakpakket. De verwachting is dat blok D, althans de grote daken, tegen het einde van het jaar gereed is. Aantrekkelijk aspect is dat alle blokken verschillende dakniveaus kennen en met verschillende invullingen, variërend van traditioneel dak en dakterras tot groendak en bovendaken met zonnepanelen. Dit jaar nog starten we ook met blok A, in jet nieuwe jaar gevolgd door blok B en C.

 

 


« Terug naar het nieuwsoverzicht

Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op