Dag en nacht paraat

Een lekkage van uw dak moet snel gerepareerd worden om schade en overlast te voorkomen. Onze serviceafdeling MASTUM staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar, zodat u snel van uw problemen verlost bent. Lekkages verhelpen en alle andere voorkomende servicewerkzaamheden worden zo snel mogelijk uitgevoerd. Onze servicemonteurs zijn vakmensen, die precies weten wat ze moeten doen. De servicewagens van MASTUM zijn volledig ingericht om de eerste problemen te verhelpen. Soms is dat even een tijdelijke oplossing, omdat er voor een structurele oplossing meer nodig is. In ruim negen van de tien gevallen is slechts één bezoek voldoende.

 

Als klant van MASTUM kunt u dus zeven dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Meldt u een lekkage dan wordt u direct doorverbonden met de juiste persoon die ervoor zorgt dat er zo snel mogelijk een servicemonteur bij u langskomt. Ook als u geen klant bent bij MASTUM, kunt u een beroep doen op onze 24-uursservice.

 

Meld hier u lekkage. Heeft u een lekkage, die met spoed verholpen moet worden, bel ons direct: 030-264 20 75.

 

Uitgebreide dienstverlening

Van alle markten thuis betekent in ons geval ‘op alle daken thuis’. We maken niet alleen alle soorten daken. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei dakgerelateerde diensten. Meer weten over onze uitgebreide dienstverlening?

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Locatie De Meern

Veldzigt 58b
3454 PW De Meern

T: 030 - 264 20 60
E: info@mastum.nl


Locatie Waddinxveen

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 0182 - 23 20 22
E: info@mastum.nl


Offerte aanvragen

Openheid, duidelijkheid en vooral antwoord op uw vraag. Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM. Neem de proef op de som!

 

Neem contact met ons op