U wilt meer informatie?  Bel 030-264 20 60 of stuur ons een mail
  • Permanente veiligheid
    Veilig werken, zó doe je dat

Permanente veiligheid

Veilig werken, zó doe je dat

Nut en noodzaak van veilig werken kennen we allemaal. Maar hoé we veilig moeten werken is niet altijd duidelijk. Zoveel mensen, zoveel zienswijzen, zoveel meningen. Daarom adviseert Mastum u een RIE te laten maken: een Risico-Inventarisatie en Evaluatie. Hierbij wordt helder weergegeven welke risico’s er op en om uw dak zijn en hoe deze weggenomen kunnen worden.

Uiteraard kunt u bij Mastum terecht voor zo’n RIE. Voor een volledig inzicht laten wij altijd een second opinion uitvoeren door een hogere veiligheidsdeskundige. Dit voor uw én onze zekerheid.

Door jarenlange samenwerking met toonaangevende fabrikanten van valbeveiligingssystemen kan Mastum het meest geschikte systeem voor uw dak aanbieden. Tevens kunt u de aangebrachte veiligheidsvoorzieningen door onze servicemonteurs jaarlijks laten keuren en onderhouden, bijvoorbeeld tegelijk met het onderhoud van de dakbedekking. Onze servicemonteurs zijn opgeleid voor de valbeveiligingssystemen van Checkline, Daksafe, Latchways en XS-platforms (All Risk).