U wilt meer informatie?  Bel 030-264 20 60 of stuur ons een mail
  • Ketensamenwerking
    Gesprekspartner én bouwpartner

Ketensamenwerking

Gesprekspartner én bouwpartner

Mastum is expert in complexe daken. Innovatief en deskundig, maar boven alles bouwpartner. Wij denken, tekenen en rekenen mee en nemen desgewenst als ketensamenwerkingspartner een deel van de bij de opdracht behorende verplichtingen en risico’s op onze schouders. Dit noemen wij ‘het nieuwe bouwen’.

Wij zijn graag bouwpartner van aannemers, projectontwikkelaars, gemeenten en woningstichtingen. Daarbij hoort dat we tevens gesprekspartner zijn. Hierin investeren is een kans voor de toekomst. Zelfs in de ontwerpfase valt al winst te behalen. Vroegtijdig samenwerken met ons als dakspecialist leidt tot een in alle opzichten beter eindresultaat.

Wij nemen als bouwpartner de complete werkvoorbereiding aangaande het dak over, inclusief begrijpelijke tekeningen, calculatie, en uitvoering. Deze aanpak kent een uiterst prettig neveneffect: doordat de afstemming van de werkzaamheden in handen ligt van de partijen die weten waarover ze het hebben, worden ook de faalkosten tot een minimum beperkt. De totale besparingswinst kan zo fors oplopen.