U wilt meer informatie?  Bel 030-264 20 60 of stuur ons een mail
  • Nieuws
    Breaking news

Winnaar Graydon award voor financieel gezond bedrijf

Winnaar Graydon award voor financieel gezond bedrijf

Wij behoren volgens Graydon tot de top van financieel gezonde bedrijven en hebben daarom de financieel gezond award in ontvangst mogen nemen! De award is maandag 7 juli uitgereikt.

Zeer positief

Marc Evers, Directeur bij Mastum Daksystemen is zeer positief over het winnen van de award: “Helemaal in deze tijd is het belangrijk om relaties te laten zien dat wij een betrouwbare partij zijn. Met de Graydon award tonen wij aan dat wij financieel gezond zijn en dat men verantwoord zaken met ons kan doen. Niet alleen voor wat betreft de kwaliteit; in de huidige economie is zakendoen met een financieel gezond bedrijf helaas niet altijd vanzelfsprekend.”

Strenge criteria

Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde en voldoen aan de strenge voorwaarden van Graydon om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen. Om in aanmerking te komen voor de award moet een organisatie een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Het oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Jan- Jasper Mijers, field sales manager bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar (betalings-) verplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”